Extra activiteiten​​​​​​

Wil jij je verblijf nog verder invullen? Dat kan! Naast de fantastische routes organiseren we verschillende activiteiten om jouw ervaring nóg leuker te maken! Hieronder vind je enkele opties die toegevoegd kunnen worden aan je pakket. Naar mate de Valencia Walking Experience dichterbij komt zal je hier een inschrijfformulier voor ontvangen.  

Tapas tour in het oude centrum

o.l.v. een gids

Met de tapas tour bezoek je drie verschillende authentieke, lokale tapasbars. In elk restaurant proeven we enkele heerlijke tapas en wordt er een drankje naar keuze geserveerd. Tijdens de tour geeft de foodie gids je vooral uitleg over het Spaanse eten en tradities. Dit is absoluut de beste manier om Valencia echt te “proeven”! (woensdag, vrijdag) 

Huurfietsen om je flexibel door de stad te begeven (aanrader)

Naast wandelen is de fiets het ideale vervoersmiddel in Valencia. Er zijn bijna overal fietsenpaden aangelegd. Plus: bijna alles in de stad is op fietsafstand van je verwijderd en fietsen in de Spaanse zon is natuurlijk ook niet mis. Hiernaast is een extra overnachting een absolute aanrader om de extra activiteiten nog gemakkelijker te maken voor jezelf en het meeste uit je tijd in Valencia te halen.

Fietstour door Valencia incl. gids

Wil je Valencia écht goed leren kennen, dan is de fiets tour de perfecte keuze! Tijdens de 3-uur durende tocht door de stad bezoek je alle hoogtepunten zoals de tuinen van de Turia, het historische centrum en de stad van de kunst en de wetenschap van de beroemde architect Calatrava. De gids vertelt je alles over de geschiedenis, tradities, festivals en andere leuke weetjes en tips om Valencia echt op een leuke manier te leren kennen. (woensdag, maandag)  

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren